Zien: André Rieu en DJ La Fuente onthullen details tijdens optreden Grand Prix van Zandvoort

Zien: André Rieu en DJ La Fuente onthullen details tijdens optreden Grand Prix van Zandvoort

Donderdag 24 augustus 2023 om 21:44

De orkestrale melodieën van André Rieu en de pulserende dancebeats van DJ La Fuente bevinden zich mijlenver uit elkaar. Desondanks hebben de Limburger en de Brabander dit weekend de unieke kans om samen de muzikale begeleiding van de Formule 1 in Zandvoort te verzorgen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>André Rieu</em> en <em>DJ La Fuente</em> onthullen details tijdens optreden <em>Grand Prix van Zandvoort</em> De orkestrale melodieën van André Rieu en de pulserende dancebeats van DJ La Fuente bevinden zich mijlenver uit elkaar. Desondanks hebben de Limburger en de Brabander dit weekend de unieke kans om samen de muzikale begeleiding van de Formule 1 in Zandvoort te verzorgen. Tekst gaat verder onder de video. Optreden Formule 1 op ZandvoortVandaag waren de heren al in de weer bij het circuit, klaar om intensief te repeteren. Gelukkig maakten ze even een korte tussenstop voor RTL Boulevard, waarbij ze enkele voorproefjes van hun gezamenlijke optreden deelden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: André Rieu en DJ La Fuente onthullen details tijdens optreden Grand Prix van Zandvoort

Optreden Formule 1 op Zandvoort
Vandaag waren de heren al in de weer bij het circuit, klaar om intensief te repeteren. Gelukkig maakten ze even een korte tussenstop voor RTL Boulevard, waarbij ze enkele voorproefjes van hun gezamenlijke optreden deelden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's