Taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens Formule 1-weekend in Zandvoort (Hart van Nederland)

Taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens Formule 1-weekend in Zandvoort (Hart van Nederland)

Woensdag 23 augustus 2023 om 16:16

Taxichauffeurs uit Haarlem zijn boos omdat zij mensen niet mogen vervoeren naar Zandvoort. Het voornemen om de wegen naar de Formule 1-circuit in Zandvoort te blokkeren klinkt steeds stelliger in Hart van Nederland. Waarom zijn de Haarlemse taxichauffeurs niet welkom?

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Taxichauffeurs dreigen met blokkade tijdens <em>Formule 1</em>-weekend in Zandvoort (<em>Hart van Nederland</em>) Taxichauffeurs uit Haarlem zijn boos omdat zij mensen niet mogen vervoeren naar Zandvoort. Het voornemen om de wegen naar de Formule 1-circuit in Zandvoort te blokkeren klinkt steeds stelliger in Hart van Nederland. Waarom zijn de Haarlemse taxichauffeurs niet welkom? Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Met man en hond wordt gezocht naar vermiste verstandelijk beperkte Samed (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Video: zorgen over snus-reclame McLaren bij Grand Prix van Zandvoort Bekijk deze video » Zien: Max Verstappen scheurt in peperdure sportwagen over Franse wegen (video) Bekijk deze video »
Nieuws :


Actuele video's

Meer actuele video's