Nieuw seizoen URK! start dinsdag: wil tweelingzus kind van zaaddonor?

Nieuw seizoen URK! start dinsdag: wil tweelingzus kind van zaaddonor?

Nieuw seizoen <em>URK!</em> start dinsdag: wil tweelingzus kind van zaaddonor? Bekijk in de video hierboven: de hereniging van Ap Kebab en Teun Föhn Dinsdag start een nieuwe reeks van de realityserie URK!. Naast de avonturen van Teun Föhn, de liefdesbreuk van Greetje en Jan kun je natuurlijk ook de spraakmakende eeneiige tweelingzussen Gerda en Mathilde volgen. In het nieuwe seizoen gaan ze weer als vanouds samen op stap. In de eerste beelden is ook te zien dat ze een interessante discussie voeren over gezinsuitbreiding. “Als je geen vent meer wil, hoe wil je dan een tweede kind krijgen?”, vraagt de ene zus. Maar haar tweelingzus heeft hier duidelijk al over nagedacht. “Zaaddonor.” Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van URK! hieronder. Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Urk! | Nieuw seizoen - 29 augustus 2023! Greetje en Jan uit URK! gaan scheiden: 'Zijn keuze' (Shownieuws) Bekijk deze video » Shownieuws: URK-sterren Greetje en Tony openhartig over scheiding met Jan (video) Bekijk deze video » Nieuwe seizoen URK!: wordt Teun Föhn therapeut? Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 August 2023 om 12:54

Bekijk in de video hierboven: de hereniging van Ap Kebab en Teun Föhn

Dinsdag start een nieuwe reeks van de realityserie URK!. Naast de avonturen van Teun Föhn, de liefdesbreuk van Greetje en Jan kun je natuurlijk ook de spraakmakende eeneiige tweelingzussen Gerda en Mathilde volgen. In het nieuwe seizoen gaan ze weer als vanouds samen op stap. In de eerste beelden is ook te zien dat ze een interessante discussie voeren over gezinsuitbreiding. “Als je geen vent meer wil, hoe wil je dan een tweede kind krijgen?”, vraagt de ene zus. Maar haar tweelingzus heeft hier duidelijk al over nagedacht. “Zaaddonor.”

Bekijk de beelden van het nieuwe seizoen van URK! hieronder.

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's