Nieuwe seizoen URK!: wordt Teun Föhn therapeut?

Nieuwe seizoen URK!: wordt Teun Föhn therapeut?

Tuesday 15 August 2023 om 09:45

In het nieuwe seizoen van URK!, dat 29 augustus van start gaat, gaan Ap Kebab (die zijn rentree in het realityprogramma maakt) en Teun Föhn op reis naar Marokko: 'We gaan op zoek naar bijzondere spullen in Marrakech', vertelt die laatste.

'Teun de therapeut'
Teun vertelt daarnaast dat hij mensen gaat helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken: 'Als je mensen hebt die bijvoorbeeld in een beroerde tijd zitten. Dat je zegt... we gaan je eens lekker door de wasstraat halen en pakken het uiterlijk en het interieur aan. En misschien ook de psychologische kant.' Zegt hij nou dat hij therapeut wordt!?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Nieuwe seizoen <em>URK!</em>: wordt Teun Föhn therapeut? In het nieuwe seizoen van URK!, dat 29 augustus van start gaat, gaan Ap Kebab (die zijn rentree in het realityprogramma maakt) en Teun Föhn op reis naar Marokko: 'We gaan op zoek naar bijzondere spullen in Marrakech', vertelt die laatste. 'Teun de therapeut'Teun vertelt daarnaast dat hij mensen gaat helpen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken: 'Als je mensen hebt die bijvoorbeeld in een beroerde tijd zitten. Dat je zegt... we gaan je eens lekker door de wasstraat halen en pakken het uiterlijk en het interieur aan. En misschien ook de psychologische kant.' Zegt hij nou dat hij therapeut wordt!? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Greetje en Jan uit URK! gaan scheiden: 'Zijn keuze' (Shownieuws) Bekijk deze video » Bekende Nederlandse zangeres gaat scheiden na huwelijk van 10 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video » Groot feest bij Frans Bauer: moeder Wies is '77 lentes jong' Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Alexandra neemt enorme houten penis mee naar Walter Bekijk deze video »
TV :

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's