Bekijk de eerste beelden van Flikken Rotterdam seizoen 7 (vanaf 15 september op NPO 1)

Bekijk de eerste beelden van Flikken Rotterdam seizoen 7 (vanaf 15 september op NPO 1)

Vrijdag 25 augustus 2023 om 20:54

Na een lange wachttijd is het moment eindelijk daar. Als we afgaan op de eerste beelden van het zevende seizoen Flikken Rotterdam, kunnen fans zich verheugen op opnieuw een spectaculaire en spannende verhaallijn.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de eerste beelden van <em>Flikken Rotterdam</em> seizoen 7 (vanaf 15 september op NPO 1) Na een lange wachttijd is het moment eindelijk daar. Als we afgaan op de eerste beelden van het zevende seizoen Flikken Rotterdam, kunnen fans zich verheugen op opnieuw een spectaculaire en spannende verhaallijn. Tekst gaat verder onder de video. Nieuwe seizoenHet nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam draait om het wantrouwen dat is ontstaan tussen officier van justitie Hein Berg en zijn collega-teamleden. Hein trekt na de gebeurtenissen in de openingsaflevering de conclusie dat er een informant binnen het team aanwezig is, die wordt gechanteerd met een gebeurtenis uit het verleden. Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam zie je vanaf vrijdagavond 15 september 2023 om 20.35 uur op NPO 1. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de beste fragmenten van Flikken Rotterdam op Gids.tv.
TV :
Bekijk de eerste beelden van Flikken Rotterdam seizoen 7 (vanaf 15 september op NPO 1)

Nieuwe seizoen
Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam draait om het wantrouwen dat is ontstaan tussen officier van justitie Hein Berg en zijn collega-teamleden. Hein trekt na de gebeurtenissen in de openingsaflevering de conclusie dat er een informant binnen het team aanwezig is, die wordt gechanteerd met een gebeurtenis uit het verleden.

Het zevende seizoen van Flikken Rotterdam zie je vanaf vrijdagavond 15 september 2023 om 20.35 uur op NPO 1.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Je kan de beste fragmenten van Flikken Rotterdam op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's