Zien: B&B Vol Liefde-deelneemster Marian ontvlucht Portugal na doodsbedreiging 'drugsdealer'

Zien: B&B Vol Liefde-deelneemster Marian ontvlucht Portugal na doodsbedreiging 'drugsdealer'

Vrijdag 25 augustus 2023 om 21:45

B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Het gaat momenteel helemaal niet goed met Marian, bekend van B&B Vol Liefde. Naast het feit dat ze voor voor 120.000 euro is opgelicht door een voormalige medewerkster en naar Nederland is gevlucht, heeft ze ook te maken gehad met doodsbedreigingen in Portugal.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>B&amp;B Vol Liefde</em>-deelneemster <em>Marian</em> ontvlucht <em>Portugal</em> na <em>doodsbedreiging</em> 'drugsdealer' B&B Vol Liefde gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv. Het gaat momenteel helemaal niet goed met Marian, bekend van B&B Vol Liefde. Naast het feit dat ze voor voor 120.000 euro is opgelicht door een voormalige medewerkster en naar Nederland is gevlucht, heeft ze ook te maken gehad met doodsbedreigingen in Portugal. Tekst gaat verder onder de video. DoodsbedreigingMarian is naar verluidt geconfronteerd door een 'drugsdealer' noemde, die met berichtjes kwam aanzetten waarin de oud-werkneemster instrueerde om 'die ouwe' uit de weg te ruimen. De B&B vol liefde-deelneemster durft daarom niet terug te keren naar haar woning in het Portugese Budens. Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: B&B Vol Liefde-deelneemster Marian ontvlucht Portugal na doodsbedreiging 'drugsdealer'

Doodsbedreiging
Marian is naar verluidt geconfronteerd door een 'drugsdealer' noemde, die met berichtjes kwam aanzetten waarin de oud-werkneemster instrueerde om 'die ouwe' uit de weg te ruimen. De B&B vol liefde-deelneemster durft daarom niet terug te keren naar haar woning in het Portugese Budens.

Bekijk het fragment uit RTL Boulevard hierboven. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's