Video: Talpa haalt nieuw seizoen Massa is Kassa direct van de buis bij veroordeling Peter Gillis

Video: Talpa haalt nieuw seizoen Massa is Kassa direct van de buis bij veroordeling Peter Gillis

Vrijdag 25 augustus 2023 om 22:08

Talpa haalt het programma Familie Gillis: Massa is Kassa van televisie op het moment van Peter Gillis' veroordeling. Aanvankelijk stond het SBS6-programma niet gepland in de najaarsprogrammering, maar vrijdagavond maakte Talpa bekend dat het programma toch voorlopig wordt uitgezonden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Talpa</em> haalt nieuw seizoen <em>Massa is Kassa</em> direct van de buis bij veroordeling <em>Peter Gillis</em> Talpa haalt het programma Familie Gillis: Massa is Kassa van televisie op het moment van Peter Gillis' veroordeling. Aanvankelijk stond het SBS6-programma niet gepland in de najaarsprogrammering, maar vrijdagavond maakte Talpa bekend dat het programma toch voorlopig wordt uitgezonden. Tekst gaat verder onder de video. Peter Gillis'Gillis zit nog altijd verwikkeld een mishandelingszaak waarin hij wordt beschuldigd van het bijten van zijn ex-partner, Nicol Kremers. De zaak, die aanvankelijk gepland stond voor dinsdag, is uitgesteld nadat zij besloot aangifte te doen. Ook wordt hij onderzocht voor mogelijke belastingfraude door de Belastingdienst en FIOD. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Talpa haalt nieuw seizoen Massa is Kassa direct van de buis bij veroordeling Peter Gillis

Peter Gillis'
Gillis zit nog altijd verwikkeld een mishandelingszaak waarin hij wordt beschuldigd van het bijten van zijn ex-partner, Nicol Kremers. De zaak, die aanvankelijk gepland stond voor dinsdag, is uitgesteld nadat zij besloot aangifte te doen. Ook wordt hij onderzocht voor mogelijke belastingfraude door de Belastingdienst en FIOD.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's