Bekijk de trailer van Love is Blind: After the Altar, vanaf 1 september op Netflix

Bekijk de trailer van Love is Blind: After the Altar, vanaf 1 september op Netflix

Bekijk de trailer van <em>Love is Blind: After the Altar</em>, vanaf 1 september op Netflix Bekijk hierboven: Netflix komt met een spin-off van de Squid Game: The Challenge Wordt het liefde of drama? Terwijl de getrouwde stellen van Love is Blind: After the Altar een toost uitbrengen op hun eenjarig jubileum en de singles terugkijken op het afgelopen jaar, ontstaat er een plan om de Pod Squad te herenigen voor een vlagvoetbalfeest. De komende game en party beloven echter verrassingen en onverwachte wendingen, waardoor het lot van sommige relaties op het spel staat. Zal de resterende spanning worden onderdrukt? Zijn huwelijken en vriendschappen samengekomen of uit elkaar gegroeid? Bekijk de trailer van Love is Blind: After the Altar hieronder. Love is Blind: After the Altar is vanaf 1 september te zien op Netflix. Bekijk ook Bekijk hier de trailer van Ragnarok seizoen 3, vanaf 24 augustus op Netflix Bekijk deze video » Kijk de eerste beelden van Sex Education seizoen 4, vanaf 21 september op Netflix Bekijk deze video » Hollywood staakt nog steeds: Welke klassieke series kan je streamen? (video) Bekijk deze video » Zien: Gal Gadot over rol in Heart of Stone en liefde voor Amsterdam Bekijk deze video » Zien: zo groeide actrice Fran Drescher uit tot de invloedrijkste vrouw van Hollywood Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Maestro, vanaf 20 december op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Leo, vanaf 21 november op Netflix Bekijk deze video » Nog even wachten tot Wednesday seizoen 2: bekijk beste momenten Wednesday uit de Addams Family films! Bekijk deze video » One Piece live action komt op Netflix, bekijk hier de beste momenten uit de anime Bekijk deze video »
Trailer :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk hierboven: Netflix komt met een spin-off van de Squid Game: The Challenge

Wordt het liefde of drama? Terwijl de getrouwde stellen van Love is Blind: After the Altar een toost uitbrengen op hun eenjarig jubileum en de singles terugkijken op het afgelopen jaar, ontstaat er een plan om de Pod Squad te herenigen voor een vlagvoetbalfeest. De komende game en party beloven echter verrassingen en onverwachte wendingen, waardoor het lot van sommige relaties op het spel staat. Zal de resterende spanning worden onderdrukt? Zijn huwelijken en vriendschappen samengekomen of uit elkaar gegroeid?

Bekijk de trailer van Love is Blind: After the Altar hieronder. Love is Blind: After the Altar is vanaf 1 september te zien op Netflix.

Actuele video's

Meer actuele video's