Zien: zo groeide actrice Fran Drescher uit tot de invloedrijkste vrouw van Hollywood

Zien: zo groeide actrice Fran Drescher uit tot de invloedrijkste vrouw van Hollywood

Zondag 13 augustus 2023 om 13:31

Fran Drescher is vooral bekend als 'The Nanny' uit de jaren 90 comedyserie. Inmiddels is de actrice uitgegroeid tot het boegbeeld van de acteurs-staking en is ze op dit moment een van de machtigste vrouwen in Hollywood.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: zo groeide actrice <em>Fran Drescher</em> uit tot de invloedrijkste vrouw van <em>Hollywood</em> Fran Drescher is vooral bekend als 'The Nanny' uit de jaren 90 comedyserie. Inmiddels is de actrice uitgegroeid tot het boegbeeld van de acteurs-staking en is ze op dit moment een van de machtigste vrouwen in Hollywood. Tekst gaat verder onder de video. Acteurs-stakingToen Fran Drescher namens de Amerikaanse acteursvakbond SAG-AFTRA de aankondiging deed dat filmsterren hun werk zouden neerleggen, verspreidde haar gepassioneerde toespraak zich als een lopend vuurtje op het internet. 'Ze zouden zich moeten schamen', zei Drescher over de 'walgelijke' bedrijven zoals Netflix, Disney en Paramount. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Stakende acteurs naar plastisch chirurg: "Straks allemaal nieuwe gezichten" (video) Bekijk deze video » Hollywood staakt nog steeds: Welke klassieke series kan je streamen? (video) Bekijk deze video »
TV :

Acteurs-staking
Toen Fran Drescher namens de Amerikaanse acteursvakbond SAG-AFTRA de aankondiging deed dat filmsterren hun werk zouden neerleggen, verspreidde haar gepassioneerde toespraak zich als een lopend vuurtje op het internet. 'Ze zouden zich moeten schamen', zei Drescher over de 'walgelijke' bedrijven zoals Netflix, Disney en Paramount.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's