Diana staat in Ik Ga op Reis en Neem Mee voor onmogelijke keuze: "Fucking moeilijk"

Diana staat in Ik Ga op Reis en Neem Mee voor onmogelijke keuze: "Fucking moeilijk"

Diana staat in <em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em> voor onmogelijke keuze: &quot;Fucking moeilijk&quot; Zie boven een fragment uit Shownieuws met Haye over zijn deelname aan het datingprogramma Ik Ga op Reis en Neem Mee Vanavond moeten singles Haye, Nigels en Diana in de slotaflevering van het programma Ik Ga op Reis en Neem Mee waarin hun liefdeszoektocht werd gevolgd, de knoop doorhakken. Voor de één zal dit wat makkelijker zijn dan voor de ander. Diana lijkt voor een onmogelijke keuze te staan. "Ik vind het echt fucking moeilijk", aldus een verdrietige Diana. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) De slotaflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee was om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga Op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Pijnlijk moment in Ik Ga op Reis en Neem Mee: Lindsey spreekt Nigel aan op gedrag na innige date Bekijk deze video » Diana maakt duidelijk niet op zoek te zijn naar een trio in Ik Ga op Reis en Neem Mee Bekijk deze video » Trouble in paradise in Ik Ga op Reis en Neem Mee? Met Haye slapen zit er niet in voor Rowena Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Zie boven een fragment uit Shownieuws met Haye over zijn deelname aan het datingprogramma Ik Ga op Reis en Neem Mee

Vanavond moeten singles Haye, Nigels en Diana in de slotaflevering van het programma Ik Ga op Reis en Neem Mee waarin hun liefdeszoektocht werd gevolgd, de knoop doorhakken. Voor de één zal dit wat makkelijker zijn dan voor de ander. Diana lijkt voor een onmogelijke keuze te staan. "Ik vind het echt fucking moeilijk", aldus een verdrietige Diana.

De slotaflevering van Ik Ga op Reis en Neem Mee was om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga Op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's