Het Spaanse Dorp: Zarra gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Spaanse Dorp: Zarra gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Spaanse Dorp: Zarra gemist? Bekijk hier de hele uitzending RTL heeft weer diverse Nederlandse stellen gevonden die een nieuw leven willen opbouwen in een verlaten Spaans dorpje. Zondag 27 augustus kun je kennismaken met de koppels en vanaf maandag 28 augustus zie je wekelijks hoe de kandidaten dat doen en wie een toekomst in Spanje ‘wint’ in Het Spaanse dorp: Zarra. Polopos en OllolaiIn Het Spaanse dorp: Zarra volg je de belevenissen van Nederlandse koppels die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in een verlaten, ingedut Spaans dorp. Eerder zond RTL al de series uit vanuit Polopos en het Italiaanse dorp Ollolai. Ze moeten hun sporen zien te verdienen en indruk maken op de bewoners, om daadwerkelijk een toekomst op te bouwen in Zarra. Want de dorpsbewoners bepalen wie het huis El Premio mag houden. Welke stellen doen mee?Vier nieuwe stellen en trachten in een paar maanden tijd een bedrijf op te zetten en ze klussen gezamenlijk aan een huis. Aan het einde van de serie maakt één familie kans op het verbouwde huis en daarmee een toekomst in Spanje. De koppels die het avontuur aangaan zijn:• Jaap & Jochem (37) uit Leusden• Matthew (41) & Sabrina (42) uit Den Bosch• Bastiaan (33) en Melissa (31) uit Groenekan• Raymond (58) & Bianca (50) uit Lochem
Uitzending :
Het Spaanse Dorp: Zarra gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 27 augustus 2023 om 23:03

RTL heeft weer diverse Nederlandse stellen gevonden die een nieuw leven willen opbouwen in een verlaten Spaans dorpje. Zondag 27 augustus kun je kennismaken met de koppels en vanaf maandag 28 augustus zie je wekelijks hoe de kandidaten dat doen en wie een toekomst in Spanje ‘wint’ in Het Spaanse dorp: Zarra.

Polopos en Ollolai
In Het Spaanse dorp: Zarra volg je de belevenissen van Nederlandse koppels die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in een verlaten, ingedut Spaans dorp. Eerder zond RTL al de series uit vanuit Polopos en het Italiaanse dorp Ollolai. Ze moeten hun sporen zien te verdienen en indruk maken op de bewoners, om daadwerkelijk een toekomst op te bouwen in Zarra. Want de dorpsbewoners bepalen wie het huis El Premio mag houden.

Welke stellen doen mee?
Vier nieuwe stellen en trachten in een paar maanden tijd een bedrijf op te zetten en ze klussen gezamenlijk aan een huis. Aan het einde van de serie maakt één familie kans op het verbouwde huis en daarmee een toekomst in Spanje. De koppels die het avontuur aangaan zijn:
• Jaap & Jochem (37) uit Leusden
• Matthew (41) & Sabrina (42) uit Den Bosch
• Bastiaan (33) en Melissa (31) uit Groenekan
• Raymond (58) & Bianca (50) uit Lochem

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Spaanse dorp: Zarra

Actuele video's

Meer actuele video's