Indrukwekkend: Massale stille tocht voor doodgestoken tiener Dustin in Helmond (HvNL)

Indrukwekkend: Massale stille tocht voor doodgestoken tiener Dustin in Helmond (HvNL)

Indrukwekkend: Massale stille tocht voor doodgestoken tiener <em>Dustin</em> in <em>Helmond</em> (<em>HvNL</em>) In de nacht van dinsdag op woensdag werd in Helmond de 16-jarige Dustin doodgestoken. Met een massale stille tocht ter nagedachtenis aan de jongen rouwt Helmond om zijn tragische dood. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: 6,5 jaar cel voor Gianni de W., heeft met sextortion 170 slachtoffers gemaakt Bekijk deze video » Politie gebruikt grote shovel om UvA-demonstratie te stoppen (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Twee vrouwen gooien complete huisraad van balkon naar beneden in Rotterdam (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Donderdag 9 mei om 09:53

In de nacht van dinsdag op woensdag werd in Helmond de 16-jarige Dustin doodgestoken. Met een massale stille tocht ter nagedachtenis aan de jongen rouwt Helmond om zijn tragische dood.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's