Nieuw seizoen URK! start dinsdag op SBS6: wil tweelingzus kind van zaaddonor?

Nieuw seizoen URK! start dinsdag op SBS6: wil tweelingzus kind van zaaddonor?
Liefdesdrama Greetje en Jan

Kijktip :

De zomervakantie loopt op z’n eind, wat betekent dat het televisieseizoen ook weer wordt geopend. Vanaf dinsdag 29 augustus kun je bij SBS6 weer wekelijks genieten van allerlei gloednieuwe avonturen op URK!.

Urk! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Teun krijgt stoomcursus afdingen
In het nieuwe seizoen beleven de bewoners van Urk, die inmiddels zijn uitgegroeid tot bekendheden, weer van alles. Greetje ontpopt zich in de eerste aflevering tot verpleegster als Jan thuiskomt na een zware kaakoperatie. Hoe gaat dit, aangezien ze een paar maanden geleden bekendmaakten te gaan scheiden? En Teun krijgt een stoomcursus afdingen van Ap in Marrakesh.

Gerda en Mathilde samen op pad
Ook gaan de eeneiige tweeling-mama’s Gerda en Mathilde weer als vanouds samen op stap. In de eerste beelden is te zien dat ze ook een bijzondere discussie hebben over gezinsuitbreiding. “Als je geen vent meer wil, hoe wil je dan een tweede kind krijgen?”, vraagt de ene zus. Maar haar tweelingzus heeft hier duidelijk al over nagedacht. “Zaaddonor.”

Het nieuwe seizoen van URK! is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van URK! terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's