Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp

Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp

Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug!

Was er drank in het spel of waren er wellicht veel onderliggende irritaties bij de hoofdpersonen van Het Spaanse dorp: Zarra? Een overleg over het huis, dat nog zo gezellig begon, liep al snel volledig uit de hand en daarbij werd er veelvuldig door de deelnemers naar elkaar geschreeuwd en erg chique was dat niet. Ordinair eerder. Het mondde zelfs bijna uit in een vechtpartij tussen Matthew en Raymond.

Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder

Het Spaanse dorp <em>Zarra</em>: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp Gisteren Gemist: Debbie straalt bij Humberto, ruzie in Zarra & de Meilandjes zijn terug! Was er drank in het spel of waren er wellicht veel onderliggende irritaties bij de hoofdpersonen van Het Spaanse dorp: Zarra? Een overleg over het huis, dat nog zo gezellig begon, liep al snel volledig uit de hand en daarbij werd er veelvuldig door de deelnemers naar elkaar geschreeuwd en erg chique was dat niet. Ordinair eerder. Het mondde zelfs bijna uit in een vechtpartij tussen Matthew en Raymond. Bekijk het fragment van Het Spaanse dorp: Zarra hieronder Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Nu al onenigheid tussen stellen in nieuw seizoen Het Spaanse dorp: Zarra Bekijk deze video » Chateau Meiland: Martien is de troep helemaal zat, 'Ik ga naar huis' Bekijk deze video » URK!: Jan vertelt Greetje dat zijn gevoel en het houden van er niet meer is Bekijk deze video »
TV :
Het Spaanse dorp Zarra: bloedordinaire ruzie zet de verhoudingen nu al op scherp

Het Spaanse dorp: Zarra is iedere maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV