Samenvatting Ajax - Ludogorets (play-offs Europa League)

Samenvatting Ajax - Ludogorets (play-offs Europa League)

Samenvatting <em>Ajax - Ludogorets</em> (play-offs Europa League) Goals en hoogtepunten Ajax - Ludogorets Samenvatting Ajax - Ludogorets (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier. Voorbeschouwing Ajax - Ludogorets Ajax en Ludogorets spelen in de play-offs van de Europa League tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Ivan Kružliak. Lees hier waar je de wedstrijd Ajax - Ludogorets op tv kunt kijken. Bekijk ook deze samenvatting Samenvatting Ludogorets - Ajax (play-offs Europa League) Bekijk deze video » Opstelling AjaxGorter; Rensch, Medic, Hato, Salah-Eddine; Tahirovic, Van den Boomen; Borges, Berghuis, Bergwijn, Brobbey. Opstelling LudogoretsSluga; Heister, Verdon, Sundberg, Witry; Piotrowski, Goncalves, Yordanov; Despodov, Seco, Tekpetey. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League.
Voetbal :
Samenvatting Ajax - Ludogorets (play-offs Europa League)
Donderdag 31 augustus 2023 om 20:00

Goals en hoogtepunten Ajax - Ludogorets

Gedurende de wedstrijd wordt dit artikel voortdurend bijgewerkt met zo veel mogelijk hoogtepunten en goals van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League. Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is, zie je deze ook hier.

Voorbeschouwing Ajax - Ludogorets

Ajax en Ludogorets spelen in de play-offs van de Europa League tegen elkaar in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De wedstrijd begint om 20.00 uur en staat onder leiding van Ivan Kružliak.

Lees hier waar je de wedstrijd Ajax - Ludogorets op tv kunt kijken.

Opstelling Ajax
Gorter; Rensch, Medic, Hato, Salah-Eddine; Tahirovic, Van den Boomen; Borges, Berghuis, Bergwijn, Brobbey.

Opstelling Ludogorets
Sluga; Heister, Verdon, Sundberg, Witry; Piotrowski, Goncalves, Yordanov; Despodov, Seco, Tekpetey.

Zodra de gehele samenvatting beschikbaar is zie je hem hier. Tot die tijd zie je hier alle doelpunten en hoogtepunten van de wedstrijd tussen Ajax en Ludogorets in de play-offs van de Europa League.

Actuele video's

Meer actuele video's