Ajax - Ludogorets live op tv en online (return play-offs Europa League)

Ajax - Ludogorets live op tv en online (return play-offs Europa League)
NIET te zien op RTL 7

Sport :

Ajax won in Bulgarije overtuigend met 4-1 van haar directe tegenstander om het ticket voor de groepsfase van de Europa League. Dat kan toch vrijwel niet meer fout gaan... De return is donderdag 31 augustus om 20.00 uur te zien op Ziggo Sport (Select). De wedstrijd is ditmaal niet op een ander open kanaal te zien.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - Ludogorets

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Geen Kudus
Even wat over die wedstrijd in de Huvepharma Arena in Razgrad: de grote man van die wedstrijd was Mohammed Kudus, die inmiddels niet meer in Amsterdam speelt. Hij maakte drie goals en was ook bij de vierde goal (van spits Brian Brobbey) betrokken. De kans is groot dat ze hem in de return best gaan missen. Zijn vervanger, Georges Mikautadze, is nog niet speelgerechtig.

Europa League
Het zal voor de supporters van Ajax wel even wennen zijn dat er geen Champions League-groepsfasewedstrijden gespeeld zullen worden dit seizoen. Een ticket voor de Europa League is het hoogst haalbare voor de ploeg van Maurice Steijn. Mochten de Amsterdammers vanavond winnen, staat de loting vrijdagmiddag om 13.00 uur op het programma.

De return Ajax - Ludogorets is op donderdag 31 augustus om 20.00 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 19.15 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's