GTST gemist? Merel overstuur door schuldgevoelens na zwaar auto-ongeluk

GTST gemist? Merel overstuur door schuldgevoelens na zwaar auto-ongeluk

Woensdag 30 augustus 2023 om 18:40

Eindelijk krijgt Merel de kans om Stefano op te zoeken na het heftige ongeluk in Goede Tijden, Slechte Tijden, en zijn blijdschap bij het zien van haar is overduidelijk. Wanneer ze echter ziet hoe hij eraan toe is, raakt ze van streek en voelt ze zich schuldig.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>GTST</em> gemist? <em>Merel</em> overstuur door <em>schuldgevoelens</em> na zwaar <em>auto-ongeluk</em> Eindelijk krijgt Merel de kans om Stefano op te zoeken na het heftige ongeluk in Goede Tijden, Slechte Tijden, en zijn blijdschap bij het zien van haar is overduidelijk. Wanneer ze echter ziet hoe hij eraan toe is, raakt ze van streek en voelt ze zich schuldig. Tekst gaat verder onder de video. SchuldgevoelensStefano stelt Merel gerust door te benadrukken dat ze niet verantwoordelijk is; het had net zo goed andersom kunnen zijn met wie er achter het stuur zat. Merel is duidelijk overstuur door haar schuldgevoelens. Bekijk het fragment uit GTST hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video) Bekijk deze video » Zien: teaser van nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard Bekijk deze video »
TV :
GTST gemist? Merel overstuur door schuldgevoelens na zwaar auto-ongeluk

Schuldgevoelens
Stefano stelt Merel gerust door te benadrukken dat ze niet verantwoordelijk is; het had net zo goed andersom kunnen zijn met wie er achter het stuur zat. Merel is duidelijk overstuur door haar schuldgevoelens.

Bekijk het fragment uit GTST hierboven. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's