Zien: teaser van nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard

Zien: teaser van nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard

Zondag 13 augustus 2023 om 20:02

De cliffhanger van het vorige seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden was een bizar auto-ongeluk na de bruiloft van Henk en Laura. In RTL Boulevard vraagt het panel zich af wie het heeft overleefd en wie niet. Na het zien van de teaser is Rob Goossens enigszins teleurgesteld want duidelijkheid is er niet. Maandag 28 augustus is de tijd van onbezorgdheid voorbij want dan gaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' weer van start.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: teaser van nieuwe seizoen <em>Goede Tijden, Slechte Tijden</em> in <em>RTL Boulevard</em> De cliffhanger van het vorige seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden was een bizar auto-ongeluk na de bruiloft van Henk en Laura. In RTL Boulevard vraagt het panel zich af wie het heeft overleefd en wie niet. Na het zien van de teaser is Rob Goossens enigszins teleurgesteld want duidelijkheid is er niet. Maandag 28 augustus is de tijd van onbezorgdheid voorbij want dan gaat 'Goede Tijden, Slechte Tijden' weer van start. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video) Bekijk deze video » Zien: Dit is waarom Anita Donk en Alexandra Alphenaar uit GTST verdwenen Bekijk deze video » GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: teaser van nieuwe seizoen Goede Tijden, Slechte Tijden in RTL Boulevard

Actuele video's

Meer actuele video's