GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video)

GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video)

Donderdag 3 augustus 2023 om 17:11

<em>GTST Classics</em>: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video) Micky Hoogendijk en Jeroen Biegstraaten waren in de periode 2000-2002 te zien als de slinkse Cleo de Wolf en de ietwat brave huisarts Gijs Bentz van den Berg in Goede Tijden, Slechte Tijden. De twee krijgen in de serie een turbulente relatie. Samen blikken ze terug op hun eerste scènes en doet Hoogendijk uit de doeken dat ze niet met hakken de set op mocht. 'Ik was echt een reus, dus als ik ook nog hakken aan had dan kon je de lampen zien.' Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven. Het nieuwe seizoen van GTST start maandag 28 augustus om 20.00 uur op RTL 4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv. Cliffhanger GTST: kettingbotsing na bruiloft Laura en Henk (video) Bekijk deze video » Everon Jackson Hooi ziet eerste GTST-scène terug: 'Dat is schrikken' (video) Bekijk deze video » Zien: Dit is waarom Anita Donk en Alexandra Alphenaar uit GTST verdwenen Bekijk deze video »
TV :
GTST Classics: 'reus' Micky Hoogendijk mocht niet met hakken op de set (video)

Micky Hoogendijk en Jeroen Biegstraaten waren in de periode 2000-2002 te zien als de slinkse Cleo de Wolf en de ietwat brave huisarts Gijs Bentz van den Berg in Goede Tijden, Slechte Tijden. De twee krijgen in de serie een turbulente relatie. Samen blikken ze terug op hun eerste scènes en doet Hoogendijk uit de doeken dat ze niet met hakken de set op mocht. 'Ik was echt een reus, dus als ik ook nog hakken aan had dan kon je de lampen zien.'

Bekijk de video van Goede Tijden, Slechte Tijden hierboven.

Het nieuwe seizoen van GTST start maandag 28 augustus om 20.00 uur op RTL 4. Je kan alle afleveringen van Goede Tijden, Slechte Tijden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's