Johan in Vandaag Inside over Ruud & Olcay: "Relationele problemen die me geen reet interesseren"

Johan in Vandaag Inside over Ruud & Olcay: "Relationele problemen die me geen reet interesseren"

Donderdag 31 augustus 2023 om 08:32

In Vandaag Inside begint Johan Derksen over de twee miljard euro die wordt uitgetrokken voor armoedebestrijding maar Wilfred Genee wil het graag even over de verbroken relatie van Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben.

Geen reet
Dit is voor Johan het startsein om eens even zijn ongenoegen te uiten over de Nederlandse showbizznieuwtjes waar hij dagelijks mee overladen wordt. "Relationele problemen die me geen reet interesseren", aldus een geërgerde Derksen. Bekijk hieronder Johan Derksens tirade.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan in <em>Vandaag Inside</em> over <em>Ruud &amp; Olcay</em>: &quot;Relationele problemen die me geen reet interesseren&quot; In Vandaag Inside begint Johan Derksen over de twee miljard euro die wordt uitgetrokken voor armoedebestrijding maar Wilfred Genee wil het graag even over de verbroken relatie van Ruud de Wild en Olcay Gulsen hebben. Geen reetDit is voor Johan het startsein om eens even zijn ongenoegen te uiten over de Nederlandse showbizznieuwtjes waar hij dagelijks mee overladen wordt. "Relationele problemen die me geen reet interesseren", aldus een geërgerde Derksen. Bekijk hieronder Johan Derksens tirade. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 30 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's