Video: Bridget Maasland emotioneel na nieuws relatiebreuk Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Video: Bridget Maasland emotioneel na nieuws relatiebreuk Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Woensdag 30 augustus 2023 om 21:44

Al langere tijd gingen geruchten rond, maar nu bevestigen ze het zelf: Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar. Het geliefde stel leek al maanden niet meer het vrolijke en gezellige setje te zijn, en na zorgvuldige overweging hebben de twee besloten om hun wegen te scheiden.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Bridget Maasland</em> emotioneel na nieuws relatiebreuk <em>Ruud de Wild</em> en <em>Olcay Gulsen</em> Al langere tijd gingen geruchten rond, maar nu bevestigen ze het zelf: Ruud de Wild en Olcay Gulsen zijn uit elkaar. Het geliefde stel leek al maanden niet meer het vrolijke en gezellige setje te zijn, en na zorgvuldige overweging hebben de twee besloten om hun wegen te scheiden. Tekst gaat verder onder de video. Bridget Maasland geschrokkenPresentatrice Bridget Maasland is goed bevriend met zowel Ruud de Wild als Olcay Gulsen, en ze vertelt in RTL Boulevard behoorlijk geschrokken te zijn door de relatiebreuk. Volgens de emotionele Maasland komt deze namelijk behoorlijk uit de lucht vallen: "Niet zien aankomen." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Video: Bridget Maasland emotioneel na nieuws relatiebreuk Ruud de Wild en Olcay Gulsen

Bridget Maasland geschrokken
Presentatrice Bridget Maasland is goed bevriend met zowel Ruud de Wild als Olcay Gulsen, en ze vertelt in RTL Boulevard behoorlijk geschrokken te zijn door de relatiebreuk. Volgens de emotionele Maasland komt deze namelijk behoorlijk uit de lucht vallen: "Niet zien aankomen."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's