RTL Boulevard: 'Besluit over vervolging Marco Borsato in zicht' (video)

RTL Boulevard: 'Besluit over vervolging Marco Borsato in zicht' (video)

Donderdag 31 augustus 2023 om 20:21

Bijna twee jaar geleden werd bekend dat er aangifte was gedaan tegen Marco Borsato (56) wegens vermeende ongepaste handelingen. Nu lijkt er schot in de zaak te zitten, volgens advocaten Carry en Geert-Jan Knoops.

<em>RTL Boulevard</em>: 'Besluit over vervolging Marco Borsato in zicht' (video) Bijna twee jaar geleden werd bekend dat er aangifte was gedaan tegen Marco Borsato (56) wegens vermeende ongepaste handelingen. Nu lijkt er schot in de zaak te zitten, volgens advocaten Carry en Geert-Jan Knoops. OnderzoekHet Openbaar Ministerie begon een onderzoek, maar er is nog steeds geen beslissing genomen over mogelijke vervolging. Volgens de advocaten van Borsato, Carry en Geert-Jan Knoops, is er echter een besluit in zicht. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
RTL Boulevard: 'Besluit over vervolging Marco Borsato in zicht' (video)

Onderzoek
Het Openbaar Ministerie begon een onderzoek, maar er is nog steeds geen beslissing genomen over mogelijke vervolging. Volgens de advocaten van Borsato, Carry en Geert-Jan Knoops, is er echter een besluit in zicht.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's