Wouter de Winther in Vandaag Inside: 'Ik wist niets van overstap Eva Jinek' (video)

Wouter de Winther in Vandaag Inside: 'Ik wist niets van overstap Eva Jinek' (video)

Zaterdag 2 september 2023 om 12:48

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Wouter de Winther in <em>Vandaag Inside</em>: 'Ik wist niets van overstap Eva Jinek' (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 1 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Wouter de Winther vertelde vrijdag in Vandaag Inside over zijn ervaringen in talkshow-land. Zo vertelde hij dat hij ooit begon bij Eva Jinek, nog in haar periode bij de publieke omroep, en dat hij daar nog steeds graag zit. Over de terugkeer van Jinek naar de publieke omroep hoorde De Winther echter pas laat. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Wouter de Winther vertelde vrijdag in Vandaag Inside over zijn ervaringen in talkshow-land. Zo vertelde hij dat hij ooit begon bij Eva Jinek, nog in haar periode bij de publieke omroep, en dat hij daar nog steeds graag zit. Over de terugkeer van Jinek naar de publieke omroep hoorde De Winther echter pas laat.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's