Bastiaan Ragas valt van hoge ladder: "Negen hechtingen" (video)

Bastiaan Ragas valt van hoge ladder: "Negen hechtingen" (video)

Bastiaan Ragas valt van hoge ladder: "Negen hechtingen" (video) 'Lompe' Bastiaan Ragas is lelijk ten val gekomen. Op Instagram vertelt de man van Tooske Ragas wat er is gebeurd. Bekijk de Instagrampost hieronder en zie hierboven de Shownieuws-video over Bastiaans ongeluk. "Negen hechtingen"Bij een foto vanuit het ziekenhuis laat Bastiaan zaterdag 2 september weten: "Leentje geeft een Barbie-feestje. Stoere papa klimt in een hoge ladder om de feest-tuinverlichting op te hangen. Ladder glijdt weg. Ik val 2.5 meter achterover op mijn rug. "Beetje" best wel geschrokken, overal schaafwonden, gecheckt, negen hechtingen en mijn rug is blauw. Ik lig nu plat. Helaas kan ik morgen niet bij @unitynl.nl in Leiderdorp zijn. En dat vind ik heel jammer. Die glimlach was alleen voor de foto." Bekijk de Instagrampost hieronder: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Bas Ragas Official (@bastiaan.ragas) Bekijk ook Sem reageert op kritiek kijker dat vader Bastiaan Ragas zo lomp is (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Bastiaan Ragas valt van hoge ladder: "Negen hechtingen" (video) Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

'Lompe' Bastiaan Ragas is lelijk ten val gekomen. Op Instagram vertelt de man van Tooske Ragas wat er is gebeurd. Bekijk de Instagrampost hieronder en zie hierboven de Shownieuws-video over Bastiaans ongeluk.

"Negen hechtingen"
Bij een foto vanuit het ziekenhuis laat Bastiaan zaterdag 2 september weten: "Leentje geeft een Barbie-feestje. Stoere papa klimt in een hoge ladder om de feest-tuinverlichting op te hangen. Ladder glijdt weg. Ik val 2.5 meter achterover op mijn rug. "Beetje" best wel geschrokken, overal schaafwonden, gecheckt, negen hechtingen en mijn rug is blauw. Ik lig nu plat. Helaas kan ik morgen niet bij @unitynl.nl in Leiderdorp zijn. En dat vind ik heel jammer. Die glimlach was alleen voor de foto." Bekijk de Instagrampost hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV