Nieuw record voor Max Verstappen: tien gewonnen races op rij (RTL Boulevard)

Nieuw record voor Max Verstappen: tien gewonnen races op rij (RTL Boulevard)

Zondag 3 september 2023 om 22:18

Op de Grand Prix van Italië was Max Verstappen wederom niet te verslaan. Hij won op het Monza circuit voor de tiende keer op rij en pakt daarmee opnieuw een record. In RTL Boulevard leggen Shelly Sterk, Rico Verhoeven en in de studio Fatima Moreira de Melo uit wat een ongelooflijke prestatie het is van 'onze Max'.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Nieuw record voor <em>Max Verstappen</em>: tien gewonnen races op rij (<em>RTL Boulevard</em>) Op de Grand Prix van Italië was Max Verstappen wederom niet te verslaan. Hij won op het Monza circuit voor de tiende keer op rij en pakt daarmee opnieuw een record. In RTL Boulevard leggen Shelly Sterk, Rico Verhoeven en in de studio Fatima Moreira de Melo uit wat een ongelooflijke prestatie het is van 'onze Max'. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest" Bekijk deze video » Schattig: Shelly Sterk is zwanger en vertelt het 'geheimpje' aan zoontje Jake! (Video) Bekijk deze video » Zien: Rico Verhoeven is na 'fantastische vakantie' op Bali helemaal ready voor House of Glory Bekijk deze video »
Entertainment :
Nieuw record voor Max Verstappen: tien gewonnen races op rij (RTL Boulevard)



Actuele video's

Meer actuele video's