Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest"

Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest"

Zondag 27 augustus 2023 om 20:34

Zie boven een fragment uit Hart van Nederland waarin Max Verstappen in zijn Aston Martin Valkyrie door een tunnel in Frankrijk scheurt

RTL Boulevard mocht natuurlijk niet ontbreken op het oranjekleurige GP feest in Zandvoort dit weekend. Koning Willem-Alexander, prinses Máxima en dochters prinses Amalia en prinses Alexia waren ook van de partij en zagen Max Verstappen voor de derde keer op rij de Dutch Grand Prix winnen.

Mooi feest
Na afloop verschenen de koning en zijn gezin nog even voor de camera. "Drie dagen mooi feest", aldus Willem-Alexander. Zij waren trouwens niet de enige enthousiaste royals op het terrein.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Koning <em>Willem-Alexander</em> en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: &quot;Drie dagen mooi feest&quot; Zie boven een fragment uit Hart van Nederland waarin Max Verstappen in zijn Aston Martin Valkyrie door een tunnel in Frankrijk scheurt RTL Boulevard mocht natuurlijk niet ontbreken op het oranjekleurige GP feest in Zandvoort dit weekend. Koning Willem-Alexander, prinses Máxima en dochters prinses Amalia en prinses Alexia waren ook van de partij en zagen Max Verstappen voor de derde keer op rij de Dutch Grand Prix winnen. Mooi feestNa afloop verschenen de koning en zijn gezin nog even voor de camera. "Drie dagen mooi feest", aldus Willem-Alexander. Zij waren trouwens niet de enige enthousiaste royals op het terrein. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Indrukwekkende beelden: duizenden Max Verstappen-fans feesten op Waltz van André Rieu Bekijk deze video » RTL Boulevard: positieve reacties op excuses slavernijverleden Koning Willem-Alexander Bekijk deze video » Video: tienduizenden Max Verstappen-fans bouwen feestje in kletsnat Zandvoort Bekijk deze video »
Formule 1 :
Koning Willem-Alexander en gezin genoten op F1-circuit van Zandvoort: "Drie dagen mooi feest"



Actuele video's

Meer actuele video's