Zien: Rico Verhoeven is na 'fantastische vakantie' op Bali helemaal ready voor House of Glory

Zien: Rico Verhoeven is na 'fantastische vakantie' op Bali helemaal ready voor House of Glory

Vrijdag 25 augustus 2023 om 16:36

Na een vakantie met zijn gezin op Bali is de 34-jarige Rico Verhoeven klaar om weer aan de slag te gaan, vooral omdat hij binnenkort de confrontatie aangaat met zijn 38-jarige aartsrivaal Badr Hari. Deze keer zullen ze niet in de ring staan, maar zullen ze strijden in de nieuwe Videoland-serie genaamd House of Glory.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Rico Verhoeven</em> is na 'fantastische vakantie' op <em>Bali</em> helemaal ready voor <em>House of Glory</em> Na een vakantie met zijn gezin op Bali is de 34-jarige Rico Verhoeven klaar om weer aan de slag te gaan, vooral omdat hij binnenkort de confrontatie aangaat met zijn 38-jarige aartsrivaal Badr Hari. Deze keer zullen ze niet in de ring staan, maar zullen ze strijden in de nieuwe Videoland-serie genaamd House of Glory. Tekst gaat verder onder de video. House of GloryIn House of Glory strijden veelbelovende kickboksers tegen elkaar in Team Rico tegen Team Badr, met als beloning een gevecht tegen de huidige wereldkampioen in het weltergewicht (tot 77 kilo). Voor een maand lang verblijven de vechters in een hypermodern penthouse in Rotterdam-Zuid, waar de energie en rivaliteit tastbaar zullen zijn. Hier worden de deelnemers intensief getraind voor een genadeloze afvalrace. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven schittert met gedroomde Hollywoodrol in Den of Thieves 2 Bekijk deze video » Eerste beelden van House of Glory met boze Rico Verhoeven: "Wil je winnen of niet?" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Rico Verhoeven is na 'fantastische vakantie' op Bali helemaal ready voor House of Glory

House of Glory
In House of Glory strijden veelbelovende kickboksers tegen elkaar in Team Rico tegen Team Badr, met als beloning een gevecht tegen de huidige wereldkampioen in het weltergewicht (tot 77 kilo). Voor een maand lang verblijven de vechters in een hypermodern penthouse in Rotterdam-Zuid, waar de energie en rivaliteit tastbaar zullen zijn. Hier worden de deelnemers intensief getraind voor een genadeloze afvalrace.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's