Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen

Dagboek van een herdershond live: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen Ploegen

<em>Dagboek van een herdershond live</em>: Nandi van Beurden, Jon van Eerd zingen <em>Ploegen</em> Bekijk in de video hierboven: Francis van Broekhuizen heeft ook een rol in Dagboek van een herdershond live Zondagavond kon je op NPO 1 kijken naar de bijzondere uitvoering Dagboek van een herdershond live. De moderne vertelling van de televisieserie uit de jaren ‘70 werd omgetoverd tot een musicalspektakel dat live werd gespeeld vanuit Sittard-Geleen. Het verhaal draait om de jonge kapelaan Erik Odekerke die toetreedt tot een gelovige gemeenschap in een klein dorp in Limburg. Onder anderen Thomas Cammaert, Angela Schijf, Nandi van Beurden, Jon van Eerd en William Spaaij waren in het stuk te zien. Bekijk in de video hieronder het liedje Ploegen, gezongen door onder anderen Nandi van Beurden en Jon van Eerd. Je kunt Dagboek van een herdershond live terugkijken bij Gids.tv. Ploegen | Dagboek van een herdershond live | KRO-NCRV Bekijk de eerste beelden van Dagboek van een herdershond live, 3 september op NPO 1 Bekijk deze video »
TV :
Maandag 4 september 2023 om 09:34

Bekijk in de video hierboven: Francis van Broekhuizen heeft ook een rol in Dagboek van een herdershond live

Zondagavond kon je op NPO 1 kijken naar de bijzondere uitvoering Dagboek van een herdershond live. De moderne vertelling van de televisieserie uit de jaren ‘70 werd omgetoverd tot een musicalspektakel dat live werd gespeeld vanuit Sittard-Geleen. Het verhaal draait om de jonge kapelaan Erik Odekerke die toetreedt tot een gelovige gemeenschap in een klein dorp in Limburg. Onder anderen Thomas Cammaert, Angela Schijf, Nandi van Beurden, Jon van Eerd en William Spaaij waren in het stuk te zien.

Bekijk in de video hieronder het liedje Ploegen, gezongen door onder anderen Nandi van Beurden en Jon van Eerd. Je kunt Dagboek van een herdershond live terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's