Zien! De eerste Nederland in Beweging met Barbara de Loor

Zien! De eerste Nederland in Beweging met Barbara de Loor

Zien! De eerste <em>Nederland in Beweging</em> met Barbara de Loor Bekijk in de video hierboven: Barbara de Loor hoopt op tips van Olga Commandeur over Nederland in Beweging Maandag is het nieuwe seizoen van Nederland in Beweging van start gegaan, met de gloednieuwe instructrice Barbara de Loor. De ex-schaatster neemt het stokje over van Olga Commandeur, die na 23 jaar besloot te stoppen met het sportieve programma. In de eerste beelden met Barbara is te zien dat haar schaatscarrière zeker invloed heeft op haar lessen… Bekijk de video van Nederland in beweging met het debuut van Barbara de Loor hieronder. Het nieuwe seizoen van Nederland in beweging met Barbara de Loor is vanaf 4 september dagelijks om 10.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland in beweging terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) Barbara de Loor nieuwe gezicht Nederland in Beweging: 'Zeer vereerd' (video) Bekijk deze video » Zien: Barbara de Loor hoopt op tips van Olga over Nederland in Beweging Bekijk deze video » Nederland in beweging: zwaardere beenoefeningen dankzij Barbara de Loor Bekijk deze video »
TV :
Zien! De eerste Nederland in Beweging met Barbara de Loor
Maandag 4 september 2023 om 11:46

Bekijk in de video hierboven: Barbara de Loor hoopt op tips van Olga Commandeur over Nederland in Beweging

Maandag is het nieuwe seizoen van Nederland in Beweging van start gegaan, met de gloednieuwe instructrice Barbara de Loor. De ex-schaatster neemt het stokje over van Olga Commandeur, die na 23 jaar besloot te stoppen met het sportieve programma. In de eerste beelden met Barbara is te zien dat haar schaatscarrière zeker invloed heeft op haar lessen…

Bekijk de video van Nederland in beweging met het debuut van Barbara de Loor hieronder.

Het nieuwe seizoen van Nederland in beweging met Barbara de Loor is vanaf 4 september dagelijks om 10.15 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Nederland in beweging terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's