René over terugkeer Van Hooijdonk bij Studio Voetbal: "Zat erbij als een dood vogeltje" (VI)

René over terugkeer Van Hooijdonk bij Studio Voetbal: "Zat erbij als een dood vogeltje" (VI)

Dinsdag 5 september 2023 om 10:34

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

René over terugkeer <em>Van Hooijdonk</em> bij <em>Studio Voetbal</em>: &quot;Zat erbij als een dood vogeltje&quot; (<em>VI</em>) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 4 september. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside reageren de heren op de terugkeer van Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal sinds zijn conflict met Maurice Steijn. René van der Gijp raakt er niet over uitgesproken: "Hij zat erbij als een dood vogeltje". Johan Derksen doet ook een duit in het zakje met een bijzondere term: 'Lulletje Lampekatoen'... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside reageren de heren op de terugkeer van Pierre van Hooijdonk in Studio Voetbal sinds zijn conflict met Maurice Steijn. René van der Gijp raakt er niet over uitgesproken: "Hij zat erbij als een dood vogeltje". Johan Derksen doet ook een duit in het zakje met een bijzondere term: 'Lulletje Lampekatoen'...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's