André Rieu hoopt 140 jaar oud te worden: "Het gaat nooit vervelen"

André Rieu hoopt 140 jaar oud te worden: "Het gaat nooit vervelen"

<em>André Rieu</em> hoopt 140 jaar oud te worden: &quot;Het gaat nooit vervelen&quot; André Rieu heeft de afgelopen twee dagen Malta compleet plat gespeeld met zijn 60-koppige orkest. Uitrusten zit er voor Rieu niet in, want hij maakt zich alweer op voor een tournee door Amerika en Canada. PensioenHoewel de muzikant allang met pensioen zou kunnen gaan, peinst hij er niet over om zijn viool neer te leggen: "Ik ben nu 73 en ik hoop 140 te worden", grapt hij. De Shownieuws-tafel heeft het over het succes van André. Bekijk de Shownieuws-video met Rieu hierboven. Bekijk ook Emma Kok & André Rieu gaan viral met Voilà: 'Supercool!' (video) Bekijk deze video » Humberto: Emma Kok betovert studio met Voilà Bekijk deze video »
Show :
Dinsdag 5 september 2023 om 09:09

André Rieu heeft de afgelopen twee dagen Malta compleet plat gespeeld met zijn 60-koppige orkest. Uitrusten zit er voor Rieu niet in, want hij maakt zich alweer op voor een tournee door Amerika en Canada.

Pensioen
Hoewel de muzikant allang met pensioen zou kunnen gaan, peinst hij er niet over om zijn viool neer te leggen: "Ik ben nu 73 en ik hoop 140 te worden", grapt hij. De Shownieuws-tafel heeft het over het succes van André.

Bekijk de Shownieuws-video met Rieu hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's