Bekroonde Louis van Gaal voelt zich beter na operatie en deelt sneer uit aan journalist (video)

Bekroonde Louis van Gaal voelt zich beter na operatie en deelt sneer uit aan journalist (video)

Dinsdag 5 september 2023 om 11:34

Zie boven een fragment uit De Oranjezomer waarin Khalid Kasem vertelt dat Louis van Gaal zijn droomgast is

RTL Boulevard was maandagavond aanwezig bij de bekroning van Louis van Gaal met de Eredivisie Oeuvre Award. RTL Boulevard had een fijn gesprek met hem over zijn gezondheid. Hij is onlangs geopereerd aan complicaties als gevolg van prostaatkanker. De voormalig coach voelt zich beter.

Tekst gaat verder na video.

Bekroonde <em>Louis van Gaal</em> voelt zich beter na operatie en deelt sneer uit aan journalist (video) Zie boven een fragment uit De Oranjezomer waarin Khalid Kasem vertelt dat Louis van Gaal zijn droomgast is RTL Boulevard was maandagavond aanwezig bij de bekroning van Louis van Gaal met de Eredivisie Oeuvre Award. RTL Boulevard had een fijn gesprek met hem over zijn gezondheid. Hij is onlangs geopereerd aan complicaties als gevolg van prostaatkanker. De voormalig coach voelt zich beter. Tekst gaat verder na video. Dat hij zich beter voelt ondervond de NOS journalist die hem interviewde na afloop. Louis van Gaal komt in onderstaand fragment terug op hoe Argentinië wereldkampioen werd. Volgens hem was het doorgestoken kaart, vertelt hij in niet mis te verstane woorden. Hij eindigt het gesprek met een sneer naar de journalist: "Jij bent een valse man"... Bekijk ook Louis van Gaal onderscheiden: 'Dat is toch die man die ons WK heeft verknald?' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Hélène Hendriks over Dafne Schippers als analist bij NOS: "Dafne, lekker doorgaan zo" Bekijk deze video » Voormalig Oranje-doelman Jan Jongbloed op 82-jarige leeftijd overleden: bekijk zijn hoogtepunten Bekijk deze video »
Entertainment :
Bekroonde Louis van Gaal voelt zich beter na operatie en deelt sneer uit aan journalist (video)

Dat hij zich beter voelt ondervond de NOS journalist die hem interviewde na afloop. Louis van Gaal komt in onderstaand fragment terug op hoe Argentinië wereldkampioen werd. Volgens hem was het doorgestoken kaart, vertelt hij in niet mis te verstane woorden. Hij eindigt het gesprek met een sneer naar de journalist: "Jij bent een valse man"...


Actuele video's

Meer actuele video's