Ronald Koeman speelde cruciale rol bij transfer Xavi Simons: 'Gebeld voor advies'

Ronald Koeman speelde cruciale rol bij transfer Xavi Simons: 'Gebeld voor advies'

Dinsdag 5 september 2023 om 14:34

Afgelopen weekend heeft Xavi Simons opnieuw een sterke indruk achtergelaten in Duitsland. In gesprek met Noa Vahle blikt de Oranje-international terug op zijn vertrek bij PSV en zijn eerste weken bij RB Leipzig.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ronald Koeman</em> speelde cruciale rol bij transfer <em>Xavi Simons</em>: 'Gebeld voor advies' Afgelopen weekend heeft Xavi Simons opnieuw een sterke indruk achtergelaten in Duitsland. In gesprek met Noa Vahle blikt de Oranje-international terug op zijn vertrek bij PSV en zijn eerste weken bij RB Leipzig. Tekst gaat verder onder de video. Advies Ronald KoemanXavi vertelt dat bondscoach Ronald Koeman een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn transfer naar RB Leipzig: 'Hij is een van de eerste mensen die ik heb gebeld voor advies. Voor mij is het Nederlands elftal heel belangrijk, en ik wil hier ook stappen zetten en mijn stempel kunnen drukken." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Vandaag Inside gemist? Johan Derksen staat stil bij overlijden Jan Jongbloed Bekijk deze video » Wat vindt Virgil van Dijk van Louis van Gaals uitspraken over 'vooropgezet' WK 2022? (VI) Bekijk deze video »
Voetbal :

Advies Ronald Koeman
Xavi vertelt dat bondscoach Ronald Koeman een belangrijke rol heeft gespeeld in zijn transfer naar RB Leipzig: 'Hij is een van de eerste mensen die ik heb gebeld voor advies. Voor mij is het Nederlands elftal heel belangrijk, en ik wil hier ook stappen zetten en mijn stempel kunnen drukken."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's