Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op Disney+: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer The Little Mermaid en Justified-vervolg

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Justified: City Primeval (6 september)

Disney+ (serie, bingen)

Bron: Disney
Het verhaal speelt zich af acht jaar nadat Givens Kentucky heeft verlaten. Nu woont hij in Miami waar hij zijn leven als U.S. Marshal en parttime vader van een 14-jarig meisje in evenwicht houdt. Een toevallige ontmoeting op een snelweg in Florida stuurt hem naar Detroit en hij kruist het pad van Clement Mansell, ook bekend als The Oklahoma Wildman. Clement is een gewelddadige sociopaat die al eens door de vingers van de beste van Detroit is geglipt en dat nu weer wil doen. Bekijk hier waar je vanaf 6 september Justified: City Primeval kunt streamen.

The Little Mermaid (6 september)

Disney+ (film)

Bron: Disney
De zeemeermin Ariel is de jongste dochter van koning Triton die over het onderwaterrijk heerst. Gefascineerd door de mensenwereld weet Ariel op een dag een prins te redden van verdrinking. Ze wordt verliefd en is vastbesloten hem beter te leren kennen. Dit zorgt voor spanningen met haar vader. De zeeheks Ursula beraamt intussen een sluw plan. Lees hier waar je The Little Mermaid kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Little Mermaid.

I Am Groot, S2 (6 september)

Disney + (serie, bingen)

Een nieuwe reeks shorts met ieders favoriete pratende boom Groot. In de nieuwe reeks beleeft Groot (Vin Diesel) weer nieuwe avonturen in de ruimte. Lees hier waar je I Am Groot kunt kijken.

Elemental (13 september)

Disney+ (film)

Wade en Ember in 'Elemental'. Bron: Disney
Wade gaat met de stroom mee, Ember is een vurig persoon. Ze zijn beide jongvolwassenen die in hun stad wonen en elkaar tegen het lijf lopen. Ondanks hun fundamentele verschillen ontwikkelen de twee echter een band wanneer ze ontdekken dat ze qua innerlijk nog best overeenkomen. Lees hier waar je Elemental kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Elemental.

The Kardashians, S4 (28 september)

Disney + (serie, première)

De camera’s keren terug naar Kris, Kourtney, Kim, Khloé, Kendall en Kylie. Ze nodigen de kijker uit om mee te kijken in hun leven terwijl ze door het moederschap navigeren, omgaan met co-ouderschap en bouwen van hun eigen Imperiums. Hun band zal op de proef worden gesteld en er zullen spanningen ontstaan, maar als gezin zullen zij de storm doorstaan. Bekijk hier waar je The Kardashians kunt streamen.

Na de première van de serie (die bestaat uit twee afleveringen) volgen wekelijks nieuwe afleveringen, tot aan de seizoensfinale op 30 november.

Verder op Disney+

  • Only Murders in the Building (elke dinsdag, serie) Nadat het debuut van het potentiële nieuwe Broadway-hoogtepunt van Oliver met een moord eindigt, gaan de drie podcastvrienden weer een nieuw avontuur aan: wie heeft het hoofdpersonage Ben vermoord? En was het wel een moord? Lees ook de recensie.
  • Ahsoka (elke woensdag, serie) Het Galactische Rijk is gevallen. De voormalige jedi-knight Ahsoka Tano moet een opdoemende bedrijging voor een kwetsbaar heelal onderzoeken. Hiertoe reist ze van het ene einde van dit heelal nar het andere, op zoek naar grootadmiraal Thrawn, een voormalige commandant in het voormalige Galactische Rijk. Lees hier onze recensie.
  • The Other Black Girl (13 september, serie, bingen) Nella werkt als redactieassistent bij een uitgeverij en heeft daar als enige zwarte vrouw te maken met flink wat microagressie. Als Hazel, een andere zwarte vrouw, aangenomen wordt, hoopt ze dan ook op verandering. Maar al snel merkt Nella dat Hazel zich wel erg vreemd gedraagt. Het idee dat er iets sinisters gaande is binnen het bedrijf, wordt steeds groter. Kijk ook de trailer.
  • Futurama (25 september, serie, finale) De avonturen van een laat-20e-eeuwse pizzabezorger in New York City, Philip J.Fry, die, na duizend jaar onbewust cryogeen ingevroren te zijn geweest, werk vindt bij Planet Express, een interplanetair bezorgbedrijf in de retro-futuristische 31e eeuw. Lees ook onze recensie.

Actuele video's

Meer actuele video's