Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Beter Laat dan Nooit gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het televisieprogramma Beter laat dan nooit is vanaf woensdag (6 september) terug op de nationale televisie, namelijk op SBS6. Handbalster Estavana Polman maakt haar debuut als presentatrice en neemt een aantal oudere tv-coryfeeën mee op reis. Alle fragmenten uit deze uitzending Bekijk de promo van Beter Laat Dan Nooit: vanaf 6 september te zien bij SBS6 Bekijk deze video » Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief Bekijk deze video » Vanavond in Beter Laat Dan Nooit: reisleidster Estavana Polman overwint hoogtevrees Bekijk deze video » OntdekkingstochtTelevisie-iconen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten maken de reis van hun leven. Met reisleidster Estavana Polman gaan ze op ontdekkingstocht door Azië en bezoeken Zuid-Korea, Nepal en Cambodja. e-scootersZe beginnen in Zuid-Korea waar ze miljoenenstad Seoul ontdekken op e-scooters, in kajaks en doodsangsten uitstaan op 555 meter hoogte boven de stad. In twee eerdere seizoenen was de presentatie in handen van Katja Schuurman en Olcay Gulsen. De senioren die op avontuur gingen waren Gerard Cox, Barrie Stevens, Peter Faber en Willibrord Frequin, die vorig jaar overleed.
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 6 september 2023 om 21:32

Het televisieprogramma Beter laat dan nooit is vanaf woensdag (6 september) terug op de nationale televisie, namelijk op SBS6. Handbalster Estavana Polman maakt haar debuut als presentatrice en neemt een aantal oudere tv-coryfeeën mee op reis.

Ontdekkingstocht
Televisie-iconen Ad Visser, Henny Huisman, Frits Barend en Edwin Rutten maken de reis van hun leven. Met reisleidster Estavana Polman gaan ze op ontdekkingstocht door Azië en bezoeken Zuid-Korea, Nepal en Cambodja.

e-scooters
Ze beginnen in Zuid-Korea waar ze miljoenenstad Seoul ontdekken op e-scooters, in kajaks en doodsangsten uitstaan op 555 meter hoogte boven de stad. In twee eerdere seizoenen was de presentatie in handen van Katja Schuurman en Olcay Gulsen. De senioren die op avontuur gingen waren Gerard Cox, Barrie Stevens, Peter Faber en Willibrord Frequin, die vorig jaar overleed.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beter Laat Dan Nooit

Actuele video's

Meer actuele video's