Bekijk de promo van Beter Laat Dan Nooit: vanaf 6 september te zien bij SBS6

Bekijk de promo van Beter Laat Dan Nooit: vanaf 6 september te zien bij SBS6

Bekijk de promo van <em>Beter Laat Dan Nooit</em>: vanaf 6 september te zien bij SBS6 Bekijk hierboven: Estavana Polman weer thuis na operatie Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit start woensdag 6 september bij SBS6. Dit seizoen speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Beter Laat dan Nooit wordt gepresenteerd door Estavana Polman en de blondine deelde onlangs de promo van dit seizoen. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Estavana Polman (@estavana) "Kicken"Het nieuwe seizoen is een week uitgesteld, maar woensdag is het dan eindelijk zover. Dan zien we Estavana op reis gaan met Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend. Edwin Rutten geniet enorm: "Het is kicken, dit!" Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken. Bekijk ook Estavana Polman onthult irritatie bij Rafael van der Vaart: ‘Schijten onder het eten’ Bekijk deze video » Beter Laat Dan Nooit-heren vol energie teruggekeerd: "Drie landen in 12 dagen!" Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de promo van Beter Laat Dan Nooit: vanaf 6 september te zien bij SBS6
Monday 4 September 2023 om 11:51

Bekijk hierboven: Estavana Polman weer thuis na operatie

Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit start woensdag 6 september bij SBS6. Dit seizoen speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja. Beter Laat dan Nooit wordt gepresenteerd door Estavana Polman en de blondine deelde onlangs de promo van dit seizoen. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

"Kicken"
Het nieuwe seizoen is een week uitgesteld, maar woensdag is het dan eindelijk zover. Dan zien we Estavana op reis gaan met Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend. Edwin Rutten geniet enorm: "Het is kicken, dit!"

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's