Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief

Beter Laat dan Nooit: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief

<em>Beter Laat dan Nooit</em>: Frits is het best in karaoke en Ad is het minst sportief Hoe goed kennen de mannen van Beter Laat dan Nooit elkaar? Dat laat de Shownieuws-video hierboven zien. Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit met de heren Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend start morgen bij SBS6. EindelijkDit seizoen speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja en is een week uitgesteld, maar morgen is het dan eindelijk zover. Dan zien we Estavana op reis gaan met Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend. In het interview hierboven zien we dat Frits erg goed is in karaoke. Dat wordt een gezellige boel! Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.
TV :
Tuesday 5 September 2023 om 11:35

Hoe goed kennen de mannen van Beter Laat dan Nooit elkaar? Dat laat de Shownieuws-video hierboven zien. Het nieuwe seizoen van Beter Laat dan Nooit met de heren Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend start morgen bij SBS6.

Eindelijk
Dit seizoen speelt zich af in Nepal, Zuid-Korea en Cambodja en is een week uitgesteld, maar morgen is het dan eindelijk zover. Dan zien we Estavana op reis gaan met Edwin Rutten, Ad Visser, Henny Huisman en Frits Barend. In het interview hierboven zien we dat Frits erg goed is in karaoke. Dat wordt een gezellige boel!

Beter Laat dan Nooit is vanaf woensdag 6 september om 20.30 uur te zien op SBS6. Vanaf dan kun je bij Gids.tv de leukste fragmenten en alle afleveringen van Beter Laat dan Nooit terugkijken.

Actuele video's

Meer actuele video's