Vandaag Inside: Wilfred vraagt Miljuschka hoe het met haar moeder Astrid Holleeder gaat

Vandaag Inside: Wilfred vraagt Miljuschka hoe het met haar moeder Astrid Holleeder gaat

Donderdag 7 september 2023 om 11:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Miljuschka Witzenhausen zat woensdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Het was haar debuut, maar het is de tv-kok goed bevallen. En ze wil eigenlijk niet over haar moeder Astrid Holleeder praten op tv, maar Wilfred Genee waagt toch een poging.

Lees verder onder de video.

<em>Vandaag Inside</em>: Wilfred vraagt Miljuschka hoe het met haar moeder Astrid Holleeder gaat Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 6 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Miljuschka Witzenhausen zat woensdagavond aan tafel bij Vandaag Inside. Het was haar debuut, maar het is de tv-kok goed bevallen. En ze wil eigenlijk niet over haar moeder Astrid Holleeder praten op tv, maar Wilfred Genee waagt toch een poging. Lees verder onder de video. Miljuschka toch open over moederMiljuschka vertelt toch een en ander over haar moeder, de zus van Willem Holleeder, die uit angst voor haar broer onder de radar leeft. “Het gaat best wel goed, ze helpt me veel mee in het bedrijf”, vertelt Miljuschka. “Ze doet altijd teksten controleren, ze helpt me met contracten, ze schrijft iedere week een column in mijn nieuwsbrief. Ze helpt met het magazine, we zijn heel nauw bij elkaar betrokken en op die manier trekken we elkaar lekker in het leven en door het leven heen.” Ook is er een grote kans dat Miljuschka nog wel een keer aanschuift bij VI… Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Miljuschka toch open over moeder
Miljuschka vertelt toch een en ander over haar moeder, de zus van Willem Holleeder, die uit angst voor haar broer onder de radar leeft. “Het gaat best wel goed, ze helpt me veel mee in het bedrijf”, vertelt Miljuschka. “Ze doet altijd teksten controleren, ze helpt me met contracten, ze schrijft iedere week een column in mijn nieuwsbrief. Ze helpt met het magazine, we zijn heel nauw bij elkaar betrokken en op die manier trekken we elkaar lekker in het leven en door het leven heen.” Ook is er een grote kans dat Miljuschka nog wel een keer aanschuift bij VI

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's