Zien: presentatie nieuwe muziek The Rolling Stones, Charlie Watts wordt enorm gemist

Zien: presentatie nieuwe muziek The Rolling Stones, Charlie Watts wordt enorm gemist

Zien: presentatie nieuwe muziek The Rolling Stones, Charlie Watts wordt enorm gemist Het nieuwe album van The Rolling Stones komt 20 oktober uit en krijgt de titel Hackney Diamonds. Ze komen ook met de nieuwe single Angry, in een presentatie van de rockband is dit nummer al te horen. Het is wel allemaal anders voor de muzikanten, aangezien twee jaar geleden hun drummer Charlie Watts is overleden. “Hij is de nummer 4, hij ontbreekt. Hij is daarboven. Uiteraard wordt hij enorm gemist”, aldus Keith Richards. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rolling Stones-frontman Mick Jagger is 80 jaar (Shownieuws) Bekijk deze video » Na zes seconden fragment nieuwe Rolling Stones-cd megafan Corrie al enthousiast (Shownieuws) Bekijk deze video » Zien: The Rolling Stones hinten naar tournee in videoclip van nieuwe single Angry Bekijk deze video »
Muziek :
Donderdag 7 september 2023 om 10:07

Het nieuwe album van The Rolling Stones komt 20 oktober uit en krijgt de titel Hackney Diamonds. Ze komen ook met de nieuwe single Angry, in een presentatie van de rockband is dit nummer al te horen. Het is wel allemaal anders voor de muzikanten, aangezien twee jaar geleden hun drummer Charlie Watts is overleden. “Hij is de nummer 4, hij ontbreekt. Hij is daarboven. Uiteraard wordt hij enorm gemist”, aldus Keith Richards.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's