Zien: Nederlandse Griek Giannis juicht voor Griekenland tijdens duel tegen Oranje

Zien: Nederlandse Griek Giannis juicht voor Griekenland tijdens duel tegen Oranje

Zien: Nederlandse Griek <em>Giannis</em> juicht voor Griekenland tijdens duel tegen <em>Oranje</em> Hoewel hij in Nederland geboren is, hoopt Giannis Garlemos uit Tilburg toch dat Griekenland vanavond Oranje verslaat. Deze in Nederland geboren Griek voelt zich niet alleen meer Grieks dan Nederlands, maar kent ook persoonlijk veel Griekse spelers die in Nederland spelen of gespeeld hebben. Daarom is hij ervan overtuigd dat de mannen van Ronald Koeman een pittige avond tegemoet gaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Nederland - Gibraltar (EK-kwalificatie) Bekijk deze video » Live stream Nederland - Griekenland (EK-kwalificatie) Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 7 september 2023 om 18:02

Hoewel hij in Nederland geboren is, hoopt Giannis Garlemos uit Tilburg toch dat Griekenland vanavond Oranje verslaat. Deze in Nederland geboren Griek voelt zich niet alleen meer Grieks dan Nederlands, maar kent ook persoonlijk veel Griekse spelers die in Nederland spelen of gespeeld hebben. Daarom is hij ervan overtuigd dat de mannen van Ronald Koeman een pittige avond tegemoet gaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's