Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Terug: Oh, Wat Een Jaar!

Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zaterdag start het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! op RTL 4. Zanger en RTL-gezicht Gerard Joling maakt dit seizoen zijn debuut als panellid van het programma. Hij vervangt Carlo Boszhard. Chantal Janzen en Ruben Nicolai zijn er wel weer gewoon bij. Eerste afleveringIn de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het jaar 1985 centraal. In dat jaar scoorde Gerard Joling zijn allereerste hit na zijn deelname aan de Soundmixshow, dus heeft bijzondere herinneringen aan dat jaar. Over Oh, wat een jaar!Teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling beleven samen met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, nostalgische fragmenten en muziek uit die tijd. De presentatie is in handen van Chantal Janzen. Bekijk ook Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's Bekijk deze video » Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!) Bekijk deze video »
Uitzending :
Oh, Wat Een Jaar! gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Zaterdag start het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! op RTL 4. Zanger en RTL-gezicht Gerard Joling maakt dit seizoen zijn debuut als panellid van het programma. Hij vervangt Carlo Boszhard. Chantal Janzen en Ruben Nicolai zijn er wel weer gewoon bij.

Eerste aflevering
In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen staat het jaar 1985 centraal. In dat jaar scoorde Gerard Joling zijn allereerste hit na zijn deelname aan de Soundmixshow, dus heeft bijzondere herinneringen aan dat jaar.

Over Oh, wat een jaar!
Teamcaptains Ruben Nicolai en Gerard Joling beleven samen met een BN'er die dat betreffende jaar bewust heeft meegemaakt, nostalgische fragmenten en muziek uit die tijd. De presentatie is in handen van Chantal Janzen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Oh, Wat Een Jaar!

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV