Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!)

Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!)

Zondag 21 mei 2023 om 10:44

Op de zaterdag 20 mei zagen we op RTL 4 Oh, Wat Een Jaar! in het jaar 2009. Chantal Janzen was verkleed als Lady Gaga en presenteerde het 'erotisch journaal'. Bekijk het fragment hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (<em>Oh, Wat Een Jaar!</em>) Op de zaterdag 20 mei zagen we op RTL 4 Oh, Wat Een Jaar! in het jaar 2009. Chantal Janzen was verkleed als Lady Gaga en presenteerde het 'erotisch journaal'. Bekijk het fragment hieronder. Lees verder onder de video. "Leco wordt gek"Chantal Janzen past de rol als Lady Gaga perfect. De presentatrice probeert ook het journaal van 2009 te presenteren. Maar in dit pakje is het een beetje gek, volgens Carlo. Met een colbert over haar pakje heen lijkt het beter... Eenmaal op de presenteerstoel zakt Chantals strik in als een croissant. Ruben Nicolai stormt naar de blondine toe om haar kapsel goed te doen: "Anders wordt Leco gek", doelt Nicolai op visagist Leco van Zadelhoff. Bekijk de leuke beelden hierboven. Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Chantal Janzen huppelt in 1964 over het Oh, Wat een Jaar!-podium Bekijk deze video » Oh, Wat een Jaar!: Carlo Boszhard wordt bekogeld met modelauto's Bekijk deze video »
TV :
Zien: Chantal Janzen presenteert het 'erotisch journaal' (Oh, Wat Een Jaar!)

"Leco wordt gek"
Chantal Janzen past de rol als Lady Gaga perfect. De presentatrice probeert ook het journaal van 2009 te presenteren. Maar in dit pakje is het een beetje gek, volgens Carlo. Met een colbert over haar pakje heen lijkt het beter... Eenmaal op de presenteerstoel zakt Chantals strik in als een croissant. Ruben Nicolai stormt naar de blondine toe om haar kapsel goed te doen: "Anders wordt Leco gek", doelt Nicolai op visagist Leco van Zadelhoff. Bekijk de leuke beelden hierboven.

Oh, Wat Een Jaar! zie je zaterdagavond om 20.30 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten en alle afleveringen van Oh, Wat een Jaar! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's