Glory 88: James McSweeney reageert na afzegging Badr Hari

Glory 88: James McSweeney reageert na afzegging Badr Hari

<em>Glory 88</em>: James McSweeney reageert na afzegging <em>Badr Hari</em> Badr Hari zou zaterdag 9 september vechten tegen James McSweeney bij Glory 88 in Parijs maar Badr cancelde diezelfde avond het gevecht vanwege de aardbeving in Marokko. Videoland, waar Glory 88 op te zien was, praat met een teleurgestelde James na het afzeggen van het gevecht. Bekijk het interview hieronder. Lees verder onder de video. Bekijk ook Reacties op Badr Hari's gecancelde Glory 88-gevecht: "Hypocriet gedoe" (video) Bekijk deze video » Reactie na cancelingJames McSweeney is vanaf januari aan het trainen voor dit gevecht dus hij vindt het heel erg jammer dat zijn gevecht met Badr niet door is gegaan. Maar hij begrijpt de reden achter de afzegging wel. Bekijk hieronder nog een ander interview met James: Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Noureddine Aarab (@nourdinaarab.nl) Bekijk ook Zien: Rico Verhoeven is na 'fantastische vakantie' op Bali helemaal ready voor House of Glory Bekijk deze video » Reacties op Badr Hari's gecancelde Glory 88-gevecht: "Hypocriet gedoe" (video) Bekijk deze video »
Sport :
Glory 88: James McSweeney reageert na afzegging Badr Hari
Zondag 10 september 2023 om 12:09

Badr Hari zou zaterdag 9 september vechten tegen James McSweeney bij Glory 88 in Parijs maar Badr cancelde diezelfde avond het gevecht vanwege de aardbeving in Marokko. Videoland, waar Glory 88 op te zien was, praat met een teleurgestelde James na het afzeggen van het gevecht. Bekijk het interview hieronder.

Lees verder onder de video.

Reactie na canceling
James McSweeney is vanaf januari aan het trainen voor dit gevecht dus hij vindt het heel erg jammer dat zijn gevecht met Badr niet door is gegaan. Maar hij begrijpt de reden achter de afzegging wel. Bekijk hieronder nog een ander interview met James:

Actuele video's

Meer actuele video's