RTL Nieuws: moment aardbeving Marokko vastgelegd op bewakingscamera (video)

RTL Nieuws: moment aardbeving Marokko vastgelegd op bewakingscamera (video)

<em>RTL Nieuws</em>: moment <em>aardbeving Marokko</em> vastgelegd op bewakingscamera (video) Het moment van de zware aardbeving in Marokko is vastgelegd op een bewakingscamera. Het dodental van de zware aardbeving die vrijdagavond plaatsvond, is opgelopen tot 820, zo meldt de Marokkaanse staatstelevisie. In RTL Nieuws waren beelden te zien van het moment van de aardbeving. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: politieagent in Eindhoven naar ziekenhuis na contact met onbekend poeder Bekijk deze video » Video: flat in Rotterdam gedeeltelijk ontruimd vanwege instortingsgevaar Bekijk deze video » Hart van Nederland: dronken automobilist veroorzaakt aanrijding en valt in het water (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
RTL Nieuws: moment aardbeving Marokko vastgelegd op bewakingscamera (video)

Het moment van de zware aardbeving in Marokko is vastgelegd op een bewakingscamera. Het dodental van de zware aardbeving die vrijdagavond plaatsvond, is opgelopen tot 820, zo meldt de Marokkaanse staatstelevisie. In RTL Nieuws waren beelden te zien van het moment van de aardbeving.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV