Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers

Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers

Zondag 10 september 2023 om 15:32

Het Rode Kruis heeft gironummer 6868 geopend om fondsen te werven voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko, waarbij het dodental inmiddels is gestegen tot boven de 2000 slachtoffers.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: dodental <em>aardbeving Marokko</em> passeert de <em>tweeduizend slachtoffers</em> Het Rode Kruis heeft gironummer 6868 geopend om fondsen te werven voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko, waarbij het dodental inmiddels is gestegen tot boven de 2000 slachtoffers. Tekst gaat verder onder de video. Al-HaouzBijna de helft van de sterfgevallen is gerapporteerd in de provincie Al-Haouz, waar het epicentrum zich bevond, ongeveer 70 kilometer ten zuidwesten van Marrakesh. In de getroffen regio zijn gebouwen ingestort en beschadigd, maar de volledige omvang van de schade is nog niet vastgesteld. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mark Rutte reageert op aardbeving Marokko: 'We hebben hulp aangeboden' (video) Bekijk deze video » Reacties op Badr Hari's gecancelde Glory 88-gevecht: "Hypocriet gedoe" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Al-Haouz
Bijna de helft van de sterfgevallen is gerapporteerd in de provincie Al-Haouz, waar het epicentrum zich bevond, ongeveer 70 kilometer ten zuidwesten van Marrakesh. In de getroffen regio zijn gebouwen ingestort en beschadigd, maar de volledige omvang van de schade is nog niet vastgesteld.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's