Ontroerend duet: Ernst Daniël Smid en broer Marcel in DNA Singers 'Vluchten kan niet meer'

Ontroerend duet: Ernst Daniël Smid en broer Marcel in DNA Singers 'Vluchten kan niet meer'

Ontroerend duet: <em>Ernst Daniël Smid</em> en broer <em>Marcel</em> in <em>DNA Singers</em> 'Vluchten kan niet meer' Marcel staat op het podium van DNA Singers met een bekend familielid. Dit optreden is extra bijzonder omdat de zanger een tijdlang niet heeft kunnen optreden vanwege de ziekte van Parkinson. De aanwezigheid van deze beroemde zanger ontroert Bianca Krijgsman diep. Tekst gaat verder onder de video. Ernst Daniël SmidSinds 2017 kampt operazanger Ernst Daniël Smid met de ziekte van Parkinson, wat ernstige trillingen en spraakproblemen veroorzaakte. Afgelopen zomer onderging hij een hersenoperatie om zijn symptomen te verlichten. Dankzij deze ingreep heeft Smid nu minder last van zijn aandoening en schittert hij weer gelukkig op het podium. Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zondag 10 september 2023 om 14:21

Marcel staat op het podium van DNA Singers met een bekend familielid. Dit optreden is extra bijzonder omdat de zanger een tijdlang niet heeft kunnen optreden vanwege de ziekte van Parkinson. De aanwezigheid van deze beroemde zanger ontroert Bianca Krijgsman diep.

Tekst gaat verder onder de video.

Ernst Daniël Smid
Sinds 2017 kampt operazanger Ernst Daniël Smid met de ziekte van Parkinson, wat ernstige trillingen en spraakproblemen veroorzaakte. Afgelopen zomer onderging hij een hersenoperatie om zijn symptomen te verlichten. Dankzij deze ingreep heeft Smid nu minder last van zijn aandoening en schittert hij weer gelukkig op het podium.

Bekijk het fragment van DNA Singers hierboven. DNA Singers is elke zaterdag om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's