Zien: bewoners Schalkhaar eisen drastische maatregelen na vierde waterleidingbreuk

Zien: bewoners Schalkhaar eisen drastische maatregelen na vierde waterleidingbreuk

Zien: bewoners <em>Schalkhaar</em> eisen drastische maatregelen na <em>vierde waterleidingbreuk</em> In Schalkhaar is het opnieuw mis: voor de vierde keer in slechts enkele maanden is er een waterleiding gesprongen. Een gedeelte van de Pastoorsdijk, waar de waterleiding defect is, staat onder water. Bewoners hebben de straat afgebakend met afzetlint om te voorkomen dat verkeer vast komt te zitten of schade veroorzaakt aan de weg. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers Bekijk deze video » Video: Politie verwijdert opnieuw honderden klimaatactivisten van A12 Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 10 september 2023 om 16:41

In Schalkhaar is het opnieuw mis: voor de vierde keer in slechts enkele maanden is er een waterleiding gesprongen. Een gedeelte van de Pastoorsdijk, waar de waterleiding defect is, staat onder water. Bewoners hebben de straat afgebakend met afzetlint om te voorkomen dat verkeer vast komt te zitten of schade veroorzaakt aan de weg.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's