Zien: honderden lopers onwel geworden tijdens 80 van de Langstraat in Waalwijk

Zien: honderden lopers onwel geworden tijdens 80 van de Langstraat in Waalwijk

Zondag 10 september 2023 om 17:40

Bij de 80 van de Langstraat, een wandeltocht bij Waalwijk, zijn honderden mensen door de hitte onwel geworden. De organisatie van het evenement adviseert niet langer naar het stadscentrum te komen en zo snel mogelijk naar huis te gaan vanwege de hoge temperaturen. De inzet van hulpdiensten is maximaal opgeschaald.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: honderden lopers <em>onwel geworden</em> tijdens <em>80 van de Langstraat</em> in <em>Waalwijk</em> Bij de 80 van de Langstraat, een wandeltocht bij Waalwijk, zijn honderden mensen door de hitte onwel geworden. De organisatie van het evenement adviseert niet langer naar het stadscentrum te komen en zo snel mogelijk naar huis te gaan vanwege de hoge temperaturen. De inzet van hulpdiensten is maximaal opgeschaald. Tekst gaat verder onder de video. EHBOMensen met klachten moesten zich melden in de EHBO-tent, waar de temperatuur juist aanzienlijk hoog was. De brandweer is ingezet om de temperatuur in de tent te verlagen, met behulp van ventilatoren, zoals gemeld door de Veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Daarnaast is een ambulance opgeroepen om de EHBO te ondersteunen bij de behandeling van patiënten. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: dodental aardbeving Marokko passeert de tweeduizend slachtoffers Bekijk deze video » Video: Politie verwijdert opnieuw honderden klimaatactivisten van A12 Bekijk deze video »
Nieuws :

EHBO
Mensen met klachten moesten zich melden in de EHBO-tent, waar de temperatuur juist aanzienlijk hoog was. De brandweer is ingezet om de temperatuur in de tent te verlagen, met behulp van ventilatoren, zoals gemeld door de Veiligheidsregio aan Hart van Nederland. Daarnaast is een ambulance opgeroepen om de EHBO te ondersteunen bij de behandeling van patiënten.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's