Bekijk de beelden: Boas rent in 51 dagen van Amsterdam naar Kyiv

Bekijk de beelden: Boas rent in 51 dagen van Amsterdam naar Kyiv

Bekijk de beelden: <em>Boas</em> rent in 51 dagen van <em>Amsterdam</em> naar <em>Kyiv</em> Boas heeft het voor elkaar gekregen: in 51 dagen van Amsterdam naar de Oekraïense hoofdstad rennen. Wat was het doel? Het creëren van bewustzijn en fondsenwerving voor ambulances. Tijdens zijn reis stuitte Boas op hartverscheurende verhalen: "Ik zag kinderen die opnieuw pennen leerden vasthouden met hun protheses." Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rob de Wijk: gaat het westen F-16's leveren aan Oekraïne? 'Kwestie van timing' (video) Bekijk deze video » Heftig: frietbakkers Coen & Franky filmen ravage na raketaanval in Oekraïne (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Bekijk de beelden: Boas rent in 51 dagen van Amsterdam naar Kyiv

Boas heeft het voor elkaar gekregen: in 51 dagen van Amsterdam naar de Oekraïense hoofdstad rennen. Wat was het doel? Het creëren van bewustzijn en fondsenwerving voor ambulances. Tijdens zijn reis stuitte Boas op hartverscheurende verhalen: "Ik zag kinderen die opnieuw pennen leerden vasthouden met hun protheses."

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV