Ongemakkelijk: Eltjo kijkt Anna recht in haar blauwe ogen aan (LLDL)

Ongemakkelijk: Eltjo kijkt Anna recht in haar blauwe ogen aan (LLDL)

Maandag 11 september 2023 om 13:06

Ongemakkelijk: Eltjo kijkt Anna recht in haar <em>blauwe</em> ogen aan (<em>LLDL</em>) Eltjo kan zijn ogen niet van Anna afhouden. Hij kan uren in haar lichtblauwe ogen staren. Anna wordt hier iets verlegen van. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Diny heeft duidelijk GEEN zin in de hond van haar date Bekijk deze video » Sandro in Lang Leve de Liefde: 'Als ik een scheet laat voel je de hottub trillen' Bekijk deze video »
TV :

Eltjo kan zijn ogen niet van Anna afhouden. Hij kan uren in haar lichtblauwe ogen staren. Anna wordt hier iets verlegen van. Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's